Bratara Charm cu AU 18K si talismane norocoase, model Luck

Produs nou

Accesoriul anului 2016 poate fi al tau, bratara Charm cu talismane norocoase , placata cu trei straturi de AUR 18K , finisata manual, calitate premium, cel mai in voga accesoriu al momentului. Lucrata cu cele mai noi tehnologii, materialele folosite si sistemul de productie asigura o durabilitate indelungata a bratarii, fiind ideala pentru cadou.

Mai multe detalii

99,00 lei

-250,00 lei

349,00 lei

Informații

Starneste admiratia cu bratara Charm cu talismane norocoase , placata cu trei straturi de AUR 18K , finisata manual, calitate premium, cel mai in voga accesoriu al momentului. Lucrata cu cele mai noi tehnologii, materialele folosite si sistemul de productie asigura o durabilitate indelungata a bratarii, fiind ideala  pentru a fi facuta cadou unei persoane dragi.

 Sistem de inchidere tip Lobster ;

Charm-uri (accesoriile incluse ale bratarii) cu insertii de cristale austriece.

Lungime: 19 cm + 3 cm ajustabili;

Materialele folosite si sistemul de productie manuala asigura o durabilitate indelungata a bratarii, fiind ideala de asemenea pentru a fi facuta cadou unei persoane dragi.

Crearea acestui produs - concept a pornit de la Legenda Pandorei, din mitologia greaca. 

Legenda Pandorei

Pandora (în limba greacă Πανδώρα) a fost în mitologia greacă prima femeie de pe pământ. Ea a fost creată de zeii care, geloși pe Zeus care crease bărbații, au hotarât să creeze o femeie perfectă. Hefaistos, zeul meșteșugăritului, folosind apă și pământ, i-a dat corp și chip. Ceilalți zei au înzestrat-o cu multe talente: Afrodita i-a dat frumusețea, Atena înțelepciunea, Apollo talentul muzical, Hermes puterea de convingere. De aici și numele său, Pandora însemnând în limba greacă cu toate darurile.

30 alte produse în aceeași categorie: