Reduceri! Bratara Charm cu AU 18K si talismane norocoase, model Celeste Mărește

Bratara Charm cu AU 18K si talismane norocoase, model Celeste

Produs nou

Accesoriul anului 2016 poate fi al tau, bratara Charm cu talismane norocoase , placata cu trei straturi de AUR 18K , finisata manual, calitate premium, cel mai in voga accesoriu al momentului. Lucrata cu cele mai noi tehnologii, materialele folosite si sistemul de productie asigura o durabilitate indelungata a bratarii, fiind ideala pentru cadou.

Mai multe detalii

ATENȚIE: Ultimele bucăți în stoc!

99,00 lei

-250,00 lei

349,00 lei

Informații

Starneste admiratia cu bratara Charm cu talismane norocoase , placata cu trei straturi de AUR 18K , finisata manual, calitate premium, cel mai in voga accesoriu al momentului. Lucrata cu cele mai noi tehnologii, materialele folosite si sistemul de productie asigura o durabilitate indelungata a bratarii, fiind ideala  pentru a fi facuta cadou unei persoane dragi.

 Sistem de inchidere tip Lobster ;

Charm-uri (accesoriile incluse ale bratarii) cu insertii de cristale austriece.

Lungime: 19 cm + 3 cm ajustabili;

Materialele folosite si sistemul de productie manuala asigura o durabilitate indelungata a bratarii, fiind ideala de asemenea pentru a fi facuta cadou unei persoane dragi.

Crearea acestui produs - concept a pornit de la Legenda Pandorei, din mitologia greaca. 

Legenda Pandorei

Pandora (în limba greacă Πανδώρα) a fost în mitologia greacă prima femeie de pe pământ. Ea a fost creată de zeii care, geloși pe Zeus care crease bărbații, au hotarât să creeze o femeie perfectă. Hefaistos, zeul meșteșugăritului, folosind apă și pământ, i-a dat corp și chip. Ceilalți zei au înzestrat-o cu multe talente: Afrodita i-a dat frumusețea, Atena înțelepciunea, Apollo talentul muzical, Hermes puterea de convingere. De aici și numele său, Pandora însemnând în limba greacă cu toate darurile.

30 alte produse în aceeași categorie: